Personvern

1 Personvernregler

 

1 Personvern

 

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven og EUs databeskyttelsesdirektiv.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen

 

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Kontakt med kundeservice, transportering av varer, bokføring.

Det er Ring 2 som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler (behandlingsansvarlig).

 

Maridalsveien 89
0461 Oslo
Orgnr: 928 293 815

For å gjøre et kjøp hos Ring 2 er det nødvendig at vi trenger vi navn, adresse og epost.


Regnskapsloven pålegger oss også å lagre alle faktura/transaksjoner i 5 år.
Dette er sånn at kundenes rettigheter i forhold til garanti og reklamasjon skal bli fulgt i henhold til forbrukerkjøpsloven.

 

Du kan be oss om å slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at dette ikke bryter regnskapsloven. Du kan også be oss om å utlevere dine personopplysningene vi har på deg.
Husk at du også enkelt selv se disse på min side om du har en registrert profil hos ring2.no

 

Det er ikke mulig for oss å se ditt passord.
Du kan være trygg på at vi sikrer dine personopplysninger på en sikker måte.

 

2 Transportør

 

Vi bruker Posten og/eller Bring som transportør for våre produkter.
Dine personopplysninger navn, adresse og epost blir da delt med transportør for at produktene du har kjøpt kan bli sendt til deg.

 

3 Betalingsleverandør

 

Våre betalingsleverandører er Klarna og Vipps 
De tar personopplysninger som navn, adresse, ip-adresse og epost, sånn at betalingsleverandør kan behandle ditt kjøp.


Vi lagrer ikke betalingsinformasjon som kortnummer eller personnummer som du bruker ved betaling, disse blir sendt over til betalingsleverandøren. Betalingsleverandør har egne personvernregler som står linket til før du fullfører kjøpet.
 

4 Kommunikasjon

 

Når du har gjort et kjøp hos oss, vill du automatisk motta en ordrebekreftelse.
Når varen/e er sendt fra oss vill du få en ny epost med sporingsnummer sånn at du kan se hvor pakken din er. Du kan mota epost om ditt kundeforhold om det er nødvendig.

 

5 Informasjonskapsel

 

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.


Vi bruker informasjonskapsler blant annet kjenne deg igjen, ved å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen.

Du har automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

 

Når du besøker ring2.no, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

 

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.
Program som cleaner kan bli brukt til å slette coockies, cache og history.

 

Følgende tredjeparter kan lagre en informasjonskapsel på din foretrukne plattform: Klarna, Vipps, Google Analytics, Google Ads.